Komentari klijenata i učenika

Komentari klijenata su najbolji, najdirektniji način da se upoznate sa radom Olje Ptice i naše škole.

Draga Olja, tvoj osmeh pleni, a duša blista,  Poznavati tebe Radost je čista!
Svoju ljubav  Nesebično daješ.. I kroz svoju dobrotu traješ..
Srce je tvoje nežno,  Poput srne ;
Ti u svetlost pretvaraš Tudju tamu i dane crne..
Mnogi su sretni Što ti postojiš,
Jer, u vedre boje Svakome dan bojiš..
U našem srcu Ti ćeš uvek sjati,
Neka ti se dobro Sad stostruko vrati!
Rodjena si baš Na ovaj divan dan,
Srećan ti, srećan Olja rodjendan!
Osećam se bitno, slobodno i podstaknuto da se izrazim, i što mi je najbitnije osećam se shvaćeno.
Konačno više nisam sama, vec imam ko da me sasluša i mudro usmeri da moj problem, i moj život uopšte, pogledam iz drugog ugla, i to ne samo jednog, nego iz više uglova, za koje ja sama nisam bila svesna da postoje, a to je tako otrežnjujuće i ohrabrujuće. Radujem se svakom novom uvidu i čišćenju.
Imam visoka očekivanja i nestrpljenje da nastavimo da radimo.
Aleksandra M., 35 godina, master mendadzer
Osećam se ĉisto i zadovoljnija sam sa sobom.Oprostila sam čoveku grešku o ponovo ga pustila u svoj život,a mislila sam da je to nemoguće.Sada se volimo.A što je najvažnije sve bliže sam svom cilju da koučing postane moja profesija i životna svrha.Hvala ti Olja
A. Z. , 43 godine vaspitač
Sesije sa Oliverom su predivna iskustva gde čovek može dosta da nauči o sebi, oslobodi se starih uverenja i načina razmišljanja, kao i da reši svoje goruće probleme. Olivera je puna razumevanja, prijatna osoba i iskusan trener koji će vas usmeravati korak po korak. Sve preporuke.
Saša G. 45 godina, inženjer informatike
Sesije sa Oliverom su predivna iskustva gde čovek može dosta da nauči o sebi, oslobodi se starih uverenja i načina razmišljanja, kao i da reši svoje goruće probleme.
Olivera je puna razumevan. Bila sam na dnu dna kada se Olivera “pojavila”  Nas rad mi je pomogao da povratim snagu , da uspostavim komunikaciju sa ljudima, da se otarasim toxicnih ljudi, da ispoljim sebe i napunim svoj život pozitivnim vibracijama. Za kratko vreme i bez lekova smo uspele ono sto tradicionalni lekari nisu uspeli godinama… Sada počinjemo novu bitku : čišćenje trauma. Jedva čekam svaku sledcu sesiju za još jedan korak prema pobedi! Hvala!!!
Aleks T, 31 god, Management controller
Rad u sesijama sa Oliverom je za mene značajno iskustvo. Zasnovan je na odnosu poverenja i prihvatanja. Uvidi do kojih sam došla biće mi korisni za dalji lični rast i razvoj. Emocije i sadržaji koje sam osvestila i kojih sam se oslobodila doneli su mi olakšanje. Razvojni zadaci predstavljaju izazov. Istovremeno, upoznala sam primenu tehnika iz pozicije klijenta i uverila se u njihovu primenljivost i delotvornost. Zadovoljstvo je učiti od Olivere.
M. M, 49 god, dipl PSIHOLOG
Obuka ultrakoučinga mi je otvorila nove vidike, poglede na život, ljude i okolinu. Ljudski um je jedan veliki vrtlog, a tehnikama ultrakoučinga učimo da vladamo njim. Godinama sam želela da se bavim ljudskom dušom i iz ove obuke neću reći da izlazim, nego da sam tek zakoračila. Zahvalna sam Olji kao mentoru i predavaču jer mi je dala krila. Kao student ili učenik ultrakoučinga, pored Olje i Nataše sam se osećala sigurno, motivisano, ušuškano u toplinu podrške. Nataša je fantastičan predavač, ima pokretačku energiju i savršeno prenosi
znanje. Ono što je zaista bitno i važno je osećaj porodice, jedinstva, a opet smo svi tako različiti. Iz ove obuke izlazim ali se nadam novim obukama, jer znanje koje može da se stekne je neprocenljivo
J.L. , life coach (polaznica obuke za lajf-koučeve – ultrakoučing metod)
Ova obuka za mene je pravo otkrovenje. Poslednjih nekoliko godina sam pokušala da sistematizujem svoje fakultetsko obrazovanje. Negde, kako smo juče pomenuli, „trošila sam se za sve i svakoga“. Nisam mogla napraviti granicu. Želela sam da čujem i razumem ali sam se uvek usput ogrebala za veliko emoivno iscrpljivanje – nalik izduvanom balonu. E sad, ovde sa svima vama i zahvaljujući vama sam uspela da rekapituliram naučeno, nadogradim stečeno i poradim i ispitam svoje lično. Da malo pospremim sebe, ispitam se gde sam i šta sam. Hvala vam na svemu. Bilo je tu i bolnih stvari, težak je rad na sebi kada mi to želimo.
Volim vas!
Alavanja S., socijalni radnik (polaznica obuke za lajf-koučeve – ultrakoučing metod)
Posle svakog modula je bilo teško i nezgodno. Zašto? Zato što bih svaki put izašla iz svoje zone komfora. Suočila bih se sa još jednim delom sebe i plakala bih – bilo u autobusu, tramvaju ili svom krevetu. Drago mi je što jesam.  Sad sam čistija iznutra.  Olja mi je bila (i ostaće) kao majka. Moj vodič jer sam bila slepa. Moja podrška i veliki učitelj. Baš kad mi je trebala. Nataša je jedno lepo, čisto biće, jedna zdrava osoba, individua. Od nje sam naučila da je moguće biti lepa, zgodna, pametna, mudra, a mlada.  Obožavam vas! 
Slobodanka Arambašić, str. nutricion. – dijetetičar (polaznica obuke za lajf- koučeve – ultrakoučing metod)
Obuka je veoma dobro osmišljena od strane iskusnih osoba, a znanja nesebično deljena učenicima. Obuhvaćene su zaista važne oblasti u radu sa ljudima, a stečena znanja su dobra osnova za nadogradnju i dalje usavršavanje. Priprema za rad sa ljudima je dobra i temeljna, jedino što nedostaje malo više časova supervizije, bar meni – ne znam kako drugima. Dobro je što postoji mogućnost kasnijih konsultacija i mentalnih čišćenja tokom naše prakse sa klijentima. Na našim susretima razgovarali smo o mnogim zanimljivim temama i čula sam mnogo o onome što me inače veoma zanima (npr. duhovne teme, primenjena psihologija). Na kraju obuke mogu reći da se osećam kompetentnijom za komunikaciju i rad sa ljudima.
Hvala Olja! Hvala Nataša!
Mala štreberska napomena: Predlažem da se ubuduće u priručnik ubaci na kraju 2-3 prazna papira za beleške!
Mira, učiteljica (polaznica obuke za lajf-koučeve – ultrakoučing metod)
UK trening je savršen put da spoznaš sebe i sve ono što i tebe i osobe u tvom okruženju sputava da ostvarite sve svoje želje i ciljeve. Dovoljan je prvi korak, a onda odlični predavači i ostale osobe željne blagostanja pokrenuće vas da ostanete i uživate u ovom divnom putovanju. Različite teme iz svakog segmenta života – obrađene na razumljiv način, puno konkretnih primera i vežbi je nešto što ovaj trening čini posebnim. Predavači kojima je najvažnije da sve bude jasno i primenljivo daju poseban pečat svemu tome. Moj život zavisi samo od mene, a to sam shvatila zahvaljujući „Gnezdu“ i rajskim pticama u njemu.
Hvala!
“Haklberi Fin”, diplomirani ekonomista (polaznica obuke za lajf-koučeve – ultrakoučing metod)
Znanje zlata vredno, veoma poučna obuka na koju sam rado išla. Pored praktičnog znanja, atmosfera tokom svih 5 modula je bila isceljujuća, svaki put sam se vraćala kući sa osmehom i jedva čekala naredni modul. Aktivan rad, konstantna interakcija, teorija primenljiva u praksi, elementi koučinga i osećaj sigurnosti. Pruženo potpuno razumevanje, osećaj slobode i uvaženosti. Olja i Nataša su osmislile sjajnu stvar i prenele nam znanje, kao i naučile kako da se ponašamo u praksi, na najbolji mogući način. Svakom učesniku su poklonile jednako pažnju i intenzivno su radile na nama. Najviše mi se svidelo to što su nas navodile da se suočimo sa našim problemima, greškama i posupcima, što je za mene lično predstavljalo izazov, zbog kog sam još više napredovala u svom ličnom razvoju. Ovo je tek početak, nadam se da ćemo nastaviti tamo gde smo stali i da ćemo ubuduće još više nadograđivati stečeno znanje nekim novim radionicama.
Katarina Ilić, student komunikologije (polaznica obuke MAJSTOR KOMUNIKACIJE)
Obuka „Majstorstvo komuniciranja“ koja se sastojala iz 5 modula sa životnim temama jeste temeljno razrađena teorijskim i još više praktičnim vežbama i najviše primerima iz svakodnevnog životnog okruženja. Moduli, ambijent, učesnici i posebno predavači doprineli su da period proveden na 5-mesečnoj obuci bude najkvalitetnije i najpoželjnije mesto koje sam imala priliku da doživim i koje bih od srca preporučila svim ljudima – i onima koji imaju manje uspešnu komunikaciju sa drugima i onima koji žele da usavrše i svoju komunikaciju i obogate život samopouzdanjem, srećom i spokojem.
Z. P. dipl. inženjer (polaznica obuke MAJSTOR KOMUNIKACIJE)
“Nebo je granica“ nije fraza, već nešto što je potpuno primenljivo kada je obuka „Majstorstvo komuniciranja“ u pitanju. Pregršt praktičnih primera, odličnih saveta i vežbi čini ovu obuku posebnom. Svaki put nakon završenog modula odlazim sa znanjem koje je moguće primeniti odmah na svakom koraku – u odnosu sa kolegama sa posla, sa dečkom/mužem, sa roditeljima i familijom. Sve na jednom mestu posebno zahvaljujući predivnim predavačima koji su se potrudili da svakodnevne teme i situacije obrade na jednostavan i razumljiv način.
“Haklberi Fin”, dipl. Ecc (polaznica obuke MAJSTOR KOMUNIKACIJE)
Izuzetno sam zadovoljna sa količinom stečenog znanja. Znanja koja smo dobili su praktična i primenljiva u svakodnevnom životu. Predavačice su divne. Usavršavanjem u komunikaciji postajemo majstori življenja kojima su prepreke izazovi na putu uspeha.
Ivana M, teolog (polaznica obuke MAJSTOR KOMUNIKACIJE)
Životna kriza u kojoj sam se našla, delovala je kao neka strašna kazna. Sve do mog odlaska kod Olivere. Već nakon prvog razgovora pomislila sam da je sve što mi se dešava – ne kazna, već prava životna lekcija koju je moguće naučiti. Dugo sam pričala o problemima koji me muče, prisećala se mnogobrojnih detalja, mojih i tudjih postupaka. Počela sam da osećam veliko rasterećenje i postepeno prestala da osećem krivicu. Tek sam zapravo tada osetila potrebu da se uključim u sopstveni život. Krenem pa stanem, ali ono što mi je jako bitno – više ne padam. Naučila sam da hodam uspravno, sa bistrinom u glavi i mirom u duši.
Hvala Oliveri.
M.T, tehnolog
Za mene je ova škola kao jedan rudnik ideja, sjajnih ljudi, divnih i uvek nasmejanih predavača. Ako imaš priliku da budeš deo ovoga nemoj to da propustiš jer to životno iskustvo koje ti je serivrano na dlanu je neponovljivo.
Ovde se uči kako se prepustiti životu,kako doći brže do ostvarenja svojih želja, kako se izboriti sa nedaćama, kako postupati prema ljudima i prema sebi, kako biti bolji govornik, kako prevazići jaz u muško – ženskim odnosima, kako privući novac…
Sve je ovo osmišljeno kao jedna velika životna škola (koja je puna razumevanja i ljubavi prema tebi baš takvom kakav jesi).
I kad sve to prođeš i počneš sam na sebi da primenjuješ veštine i znanja koje si ovde naučio, ti si onda zaista ponosan na sebe i spreman da pomogneš i drugima koji to žele.
Sandra
Olivera Ptica već dugo igra važnu ulogu na mom putu spoznaje i prihvatanja sebe u potpunosti. Upisala sam obuku za trenera životnih veština u njenoj školi sa ciljem da taj put učinim bogatijim i interesantnijim i da ujedno sebe osposobim za pomoć drugima da otkriju i prihvate sebe.
Radionica „Izgradi harmoničnu vezu“ koja predstavlja deo te obuke ostaće mi u sećanju kao izuzetno korisna i nadahnjujuća. Tokom nje došla sam do uvida o sebi koje ranije nisam imala, naučila dragocene tehnike koje će mi pomoći u daljem ličnom razvoju i razmenila divnu energiju sa ostalim polaznicima kursa.
Sigurna sam da će iskustvo i osećaj topline koje sam ponela sa te radionice biti neizmerna podrška mom daljem radu na sebi.
Nevena Ilić, pravnica iz Beograda
Godinama sam trazio obuku za life koucing i tako sam na kraju i dospeo do Vas. Moram priznati da nisam ocekivao toliku posvecenost i sada samo mogu pohvaliti uciteljicu i njen tim veoma strucnih i posvecenih ljudi. Dugo sam mastao o obuci i evo sada uskoro zavrsavam ali ne obican koucing vec dubinski koucing koji je nebrojeno puta bolji a moje znanje sire od obicnog life kouca. Veliko hvala za sve a najvise hvala za nove putanje u umu za koje se nadam i zelim redovno odrzavati prohodnima.
Roberto David, life coach
Draga Olivera mi je pomogla u jednom od najtežih trenutaka u mom životu kada smo moja porodica i ja izgubili sve, a to je bilo za vreme poplava. Pomogla mi je da se izborim pre svega sa stresom koji sam doživela dok sam brinula o svojoj porodici dok nisu evakuisani i bili sa mnom na bezbednom, a onda mi je dala snage da zajedno sa svojom porodicom krenem od nule i izgradim sve što smo izgubili. Samo njen osmeh, energija, i toplina kojom zrači davala mi je pozitivnu energiju, i snagu da se na najbolji mogući način uhvatim sa problemom i izadjem kao pobednik.
Iščistila je moje negativne misli, moju dušu zalečila i pomogla mi da na kraju pozitivno uz osmeh nastavim hrabrim koracima napred. I moram da naglasim da je sve to besplatno radila, što govori o tome koliko je veliki čovek i koliko u njoj ima ljubavi za svakog.Hvala ti na tome draga moja. Moja porodica i ja cemo ti večno biti zahvalni na vremenu, trudu, želji, podršci, razumevanju i… lista je duga….
Valentina Paležević, student
Kod Olje sam došla posle raskida dugogodišnje veze. Uz pomoć kvalitetnog kouča i mog predanog rada za nekoliko seansi problem je prevaziđen . Pomogla mi je da sebe stavim na prvo mesto, da shvatim da je život zadovoljstvo i da uživam u svakom trenutku. Sada znam da kakve su mi misli, takav mi je i život. Okružila sam se divnim ljudima i osećam se fantastično. HVALA OLJA !
Svetlana Vasiljević, vlasnica frizerskog salona
Obuka iz dubinskog koučinga je kvalitetna obuka koja pruža mnoga korisna znanja, veštine koja se mogu primeniti u praksi. Značajna su za kvalitetnu komunikaciju. Značajna su u smislu da poboljšamo kvalitet svoga života, a radom sa drugim ljudima doprinesemo i poboljšanju kvaliteta njihovog života. (Zoka, pravnica iz Šapca)
Obuka (dubinski koučing) je sjajno osmišljena, još bolje sprovedena uz adekvatno motivisanje i ohrabrivanje da se koriste u radu sa klijentima što pre po iskustvenom proživljavanju. Još lepše je što se oseća nesebičnost u davanju znanja kao i u njegovom prenošenju.
Snežana Ilić, diplomirani psiholog
Dobar podsticaj za dalji napredak, dobre vežbe koje se mogu primeniti i odlična pozitivna energija za „PONETI“! 
Marta Turan
Olivera je zabavna, spontana i radoznala osoba koja je u radu sa mnom pokazala dosta razumevanja i ljubavi. Iz moje perspektive njena najjača strana kao kouča su svakako njene izvrsne komunikacione sposobnosti koje dolaze do izražaja sa vrućim i nezgodnim temama. Isto tako i otvorenost uma i ljubav prema onome što radi.
Ksenija, Student, Prijatelj i Intern Business Developer
Prvo sam se obratila lekarima tradicionalne medicine. Sa punim uvažavanjem prema njima, moram da priznam da sam iz njihovih ordinacija izlazila sa puno lekova i objašnjenjem da za mene u stvari nema leka, jer je to bolest koja se ne može izlečiti. Padala sam u očaj i sve dublju depresiju. Trudila sam se i da budem pozitivna ali nisam mogla da pomognem sama sebi.
Kod Olivere sam došla po spas. Već posle prvog intervjua 2011.god., shvatila sam da se u samom pristupu prema meni kao pacijentu postupa sa puno empatije, da ja nisam samo broj, da razgovaram sa osobom koja apsulutno zna šta radi i otvorila sam se potpuno i ne samo to, verovala sam Oliveri 100%. Nisam ništa znala o toj metodi. SADA MI JE JASNO.
Najviše mi je pomogao dijalog. Tokom dijaloga, osetila sam kao da se penjem stepenicama. Nekada je to bio i samo jedan stepenik, a često sam istrčala brzo i lako do nekih nepoznatih vrhova, iznenadjena i oduševljena. Ponekad mi je bio i nesavladiv, ali retko i sve redje. Konačno je neko znao kako da mi pomogne. Oslobadjala sam se na emotivnom polju a to se odrazilo i na fizičkom polju. Naime, moji rezultati u laboratoriji su bivali bolji – oni isti za koje su mi kazali da je to nemoguće – šta više reći?
Korak po korak, Olivera me je suočavala sa mojim strahovima, slutnjama, nedoumicama, tugama i samosažaljenjima. POGLEDALA SAM U OČI SEBE. Istinski prihvatila GRANICE i ODGOVORNOST. Olivera mi je dala nadu da ću jednom zavoleti sebe – na čemu radim stalno i istrajno. I NAJVEĆI gubici u životu su samo deo života i mora da se dalje ide i uči i živi punim životom. Sada mnogo bolje komuniciram sa okolinom, imam više strpljena, volim ljude takve kakvi su a nove životne situacije prihvatam sa nekim do skoro nepoznatim MIROM.
Pretpostavljam da će mi trebati još sesija u budućnosti, ali ono što znam to je da sada živim život a mislila sam da je završen. BESKRAJNO TI HVALA OLIVERA.
Z.
Bila jednom jedna devojčica…Kada se rodila, došle su vile na zabavu. Jedna je poželela : „Neka bude lepa“. Druga je rekla: „Neka bude dobra.“ Treća je zastala, promislila i rekla: „Neka bude pametna.“ Onda je naišla ona zla i rekla: „Neka joj se bez obzira na to dese gluposti, neka napravi pogrešne izbore, uradi neke pogrešne stvari i nikada to sebi ne oprosti.. Neka onda svi njeni kvaliteti počnu da blede, a ona neka bude, i pored svega lepog što je okružuje, sve tužnija, nesrećnija i nezadovoljnija.“ Ali hvala Bogu, ostala je još ona četvrta da poželi želju. I sve oči su bile uprte u nju… Ona je od straha počela da se trese jer nije znala kako da ublaži kletvu….
Odjedanput se nasmeja i reče :“Neka posle par godina upozna Oliveru Pticu, neka ona sve svoje znanje i umeće primeni na njoj… neka ponovo, zahvaljujući Olji, počne da se smeje, veruje u sebe i u svoje kvalitete …neka joj ona pomogne da shvati da se loši izbori dešavaju, a da mi treba da radimo na sebi kako ih ne bismo ponavljali… i da će lepe stvari doći svojim redom…“ I tako i bi… Devojčica posle par godina i par loših koraka upozna Olju i poče ponovo da sija svojim sjajem… Živele vile i Olja sa njima
J.
Oliveru Pticu sam upoznala na poslovnom seminaru kompanije sa kojom saradjujem i odmah me je osvojila svojom jednostavnošću. Po meni je mnogo važnije kako se nešto kaže od onoga šta se kaže a ona je svoje predavanje nama saopštila kao prijateljica sa kojom uz kaficu prebirate po nekim ključnim životnim stvarima. Bez onih silnih stručnih, dubokoumnih izraza koje meni samo govore da predavaču nije bitno kako će publika da shvati i prihvati predavanje već da nam stavi do znanja da je on visoko obrazovana, stručna osoba.
Upornost se isplati uvek, tako sam i ja došla do Oliverinog telefona i naša saradnja se nastavila i u Beogradu na moje veliko zadovoljstvo i zadovoljstvo mojih saradnika. Ništa u životu nije slučajno i sve se dešava sa povodom. Verujem u to. Olja može da nam pomogne da otkrijemo ključ za vrata svoje sreće i da pronadjemo svog andjela čuvara. Ja sam svog pronašla! Hvala Olja .
J.
EEEEEEEE Živela sam opušteno, lagodno, lepo…, ILI SAM SAMO MISLILA TADA DA JE TAKO……I tada,,, jednog dana moj svet se srušio….Mislila sam da je moj problem najveći na svetu,,, da mi nema izlaza, rešenja, nema mi pomoći……Iz kuće nisam izlazila nekoliko meseci, nisam razgovarala nisakim,,,,, sve je postalo crno…… sve dok me Olja nije prijateljski i s puno ljubavi pozvala na jedan neobavezan razgovor…..Taj neobavezan razgovor traje još i dan danas. Posle puno vremena ne da mi samo prija, nego mi pomaže….
Olja je postala moj učitelj, savetnik, prijatelj, moje srce! Zahvaljujući Olji i našim sesijama ja sam počela da donosim odluke, da znam šta hoću, da budem odlučnija i smirenija, da realnije sagledavam i rešavam probleme. Pomogla mi je svojom stručnošću da se probudim! Sesije sa Oljom su divne. Olivera tako daje sebe – I ne samo u sesijama – daje sebe stalno – tako da pomislim da na svetu niko drugi ne postoji osim mene. Posle svake sesije sam bogatija, smirenija, sigurnija, realnija, odlučnija. Rečima ne mogu opisati svoje osećanje zadovoljstva i zahvalnosti što mi je Olja prijatelj i učitelj! VOLIM TE PUNO!!!!!!
G.
Moram priznati da u samom startu nisam puno verovao da sesije sa Oliverom Pticom zaista mogu pomoći. Ne zato što nisam verovao u nju, već sam generalno bio skeptičan po pitanju rešavanja određenih problema na taj način. Nije jednostavno da svoje probleme, intimu, privatan život, pa i tajne tek tako stavite pred nekog koga zapravo i ne poznajete. Međutim, već na prvom susretu sam se potpuno razuverio, jer sam dočekan od jedne pre svega prijatne i izuzetno sadržajne žene koja ume da sasluša i razume sagovornika. Ona to radi jako vešto, i ja sam se već posle prve sesije osećao nekako rasterećenije i bolje. Kao da mi je pao ogroman teret sa leđa. Imao sam utisak kao da sam se ispovedio nekoj svetoj osobi ili anđelu.
Naravno, svaka sledeća sesija je donosila nešto novo, tako da sam se na kraju celog tretmana osećao kao nov čovek koji zna kako se ulazi u borbu sa problemima i kako se oni rešavaju. Olivera je jako vešta u svom radu. Jako dobro ˝čita˝ ljude i ume da im otvori određena pitanja na koje ipak oni sami moraju naći odgovor. Sve u svemu sjajno iskustvo u radu sa sjajnom ženom i stručnjakom.
P.
Kada sam počela da dolazim kod Olivere imala sam mnogo problema u životu i u glavi. Polako smo to raščišćavale, sesiju za sesijom. Nekad mi se činilo nedovoljno brzo, ali sam napredovala. Nekad je bilo teško, nekad sam pravila korake od 7 milja. Ali uvek je bilo plodonosno. Zajedno smo prošle kroz teme i svetove za koje nisam ni slutila da postoje. I pomogla mi je da život i sebe vidim iz potpuno novog ugla. Boljeg ugla.
Verovatno je sve to čučalo u meni, ali mislim da bez nje ne bih uspela, bar ne ovako kvalitetno. Sada se viđamo mnogo ređe, ali se uvek, uvek radujem svakom susretu sa njom. Jer sesija sa Oliverom je avantura, a Olivera iskusan vodič. Pored nje se osećam sigurno, razigrano, moja duša se hrani, srećna sam što postoji i što je poznajem. Olja, hvala ti.
I.

ZA SVA PITANJA I PRIJAVE ZA OBUKU I SESIJE, PIŠITE NA: oliveraptica@gmail.com i arsicnatasa86@gmail.com