SESIJE BRZE PROMENE

Individualne coaching sesije

Zašto BRZA PROMENA?

Da li u svom srcu gajite neki san koji biste jako voleli da ostvarite? Nažalost, niste sigurni da imate dobru strategiju? Još manje verujete da ćete umeti na tom putu da se snađete? U sesijama brze promene, da bismo vam pomogli da što brže i lakše ostvarite svoj cilj koristimo LIFE COACHING TEHNIKE.

Tačno… Life coaching je sjajan za ciljeve i strategije. Ali ne i za uklanjanje dubljih unutrašnjih prepreka. Prepreka koje vas usporavaju ili čak onemogućavaju da ostvarite to što želite.Nažalost ovde standardni life coaching neće biti od velike pomoći jer u svom arsenalu ne poseduje adekvatne alatke. Ali ultracoaching može, jer poseduje mnogobrojne PSIHOTERAPEUTSKE TEHNIKE.

Ove tehnike neće služiti samo vašem ubrzanju na putu do željenog cilja. Dijapazon njihovog delovanja je mnogo širi. Na primer…

Da li vam je dosta nagomilanog znanja koje vam ne pomaže?

Uverena sam da se u vama već nagomilalo previše toga. Znate već, svi oni ljudi i situacije na koje kada pomislite, osetite neprijatno golicanje u stomaku, tugu, bes, ljubomoru, ogorčenost… I imate osećaj da je ovo jače od vas, da će još dugo ili zauvek ostati tu da vas muči. Ali neće… Sa svakom ultracoaching sesijom, ta neprijatna osećanja, te „unutrašnje nemani“ će postajati sve slabije, dok na kraju ne budu toliko oslabile da vam više ne mogu ništa.

Ipak, ultracoahing – metod brze promene – svoju brzinu i kvalitet duguje još jednom veoma važnom faktoru, a to je – PERSONALIZOVANA EDUKACIJA.

Personalizovana edukacija najviše će se dopasti vama koji ne volite da drugima dajete moć nad svojim životom. Ne želite da gradite zavisnički odnos sa svojim terapeutom. Želite da sačuvate osećaj potpune kontrole nad svojim životom. I ne samo to, već da iz dana u dan budete sve sposobniji da sami rešavate svoje probleme i ostvarujete svoje ciljeve. Na pravom ste mestu! Od sada, umesto da idete sa jedne obuke na drugu, vaš terapeut brze promene će vam prenositiona znanja i veštine koje su potrebne baš vama u baš vašoj životnoj situaciji.

U čemu je tajna brzine ultracoaching metoda? Da li je uvek „kuso ono što je brzo“?

Kako se postižu BRZE PROMENE?  I zašto u ovom slučaju nije kuso ono što je brzo? Drugim rečima, kako se postižu ne samo brze već i TRAJNE PROMENE? Kako eliminišemo mogućnost da klijent, kao što se to dešava u nekim drugim sesijama, na trenutak zablista, sav puca od motivacije, a posle par dana se vrati na staro? Kako vam pomažemo da se promenite zauvek, da više nikada ne budete oni stari?

Tajna se krije u formuli „3 U 1:“

LIFE COACHING + PSIHOTERAPIJA + PERSONALIZOVANA EDUKACIJA

Dakle, u radu sa klijentima se koriste 3 pristupa. Mogli bismo reći, problem se napada sa tri strane. To su:

Tehnike standardnog life coachinga (koji se bavi promenom spoljašnjih uslova, ostvarenjem ciljeva i otklanjanjem plićih unutrašnjih prepreka),
Psihoterapeutske tehnike (tehnike mentalnog čišćenja i rešavanja dubljih unutrašnjih prepreka) i
Personalizovana edukacija tj. savetovanje zahvaljujući kojem se klijent osposobljava da u budućnosti mnoge svoje probleme rešava sam, bez stručne pomoći.

ZA SVA PITANJA I PRIJAVE ZA OBUKU I SESIJE, PIŠITE NA: oliveraptica@gmail.com i arsicnatasa86@gmail.com

Zašto je ultracoaching mnogo više od standardnog life coachinga?

Najjednostavnije rečeno, iz formule „3 u 1“ standardni life coaching koristi samo 1 element. On je jako efikasan u postizanju mnogih trenutnih rezultata i u modeliranju uma na njegovoj površini. Ali nema altke za rad u dubini pa samim tim ne može otkloniti nijednu dublju prepreku koja klijenta deli od ostvarenja željenog cilja. Još manje može pomoći onima kojima ciljevi nisu prioritet, već pre svega žele da se osećaju bolje sa sobom i svojim okruženjem.

Ali utracoaching ima još DVA ELEMENTA koji pomoć klijentu čine daleko dubljom i efikasnijom. Ti elementi su:

PSIHOTERAPIJA.Korišćenjem psihoterapeutskih alatki problem se rešava sa više strana i dublje. Štaviše, ovim postupkom se rešava više vezanih problema koji klijent remete njegov duševni mir i onemogućavaju da brže napreduje.
PERSONALIZOVANA EDUKACIJA. .Tokom rada, terapeut brze promene će nesebično opremati svog klijenta znanjima i veštinama koji su upravo njemu potrebni, za baš njegov tip ličnosti i njegovu životnu situaciju. Zato ne postoje dva klijenta koja tokom sesije prolaze identične edukacije.

INFORMACIJE I PRIJAVE NA:

E-mail: oliveraptica@gmail.com
Viber/Whatsapp: +34 644 50 67 62

Ako želiš nešto malo drugačije, tretman koji pored pomoći razgovorom podrazumeva hipnoterapiju i još ponešto,  zakaži  VIP SESIJU.

Interesuje vas šta je ULTRACOACHING – METOD BRZE PROMENE? Saznajte ovde >>> detaljnije

POGLEDAJTE KAKO MOŽETE POSTATI TERAPEUT BRZE PROMENE