VIP SAVETNIK

ODLUČITE JOŠ DANAS.
Život je suviše kratak da ne bismo živeli njegovu NAJBOLJU VARIJANTU.

Vaš VIP savetnik – uvek uz vas

Svi se slažemo u jednom – novac nam itekako olakšava život. I ponekad donosi veliko zadovoljstvo i radost.

Ali da se ne lažemo… Čovek može biti jednako tužan i u svom skromnom samačkom stanu i na luskuznoj jahti, okružen gomilom ljudi. Može biti jednako sit svega i u neuglednoj straćari i u dvorcu starom 6 vekova.

A kako vam se ovo čini…?

Dozvolite da podelim jedan san sa vama

koji se do sada krio u vašem srcu, samo to niste znali…

Imate svog savetnika za srećan i uspešan poslovni i lični život. Terapeuta BRZE PROMENE koji u VIP sesijama kombinuje ovaj metod sa energo i hipnoterapijom kako bi vam što pre pomogao da izađete iz nekog problema i dobijete ono što želite. Zamislite da se, zahvaljujući ovom „tajnom pomagaču“ pretvarate u sve srećniju, moćniju, bezbrižniju osobu koja svakog dana u sve većoj meri gospodari sobom, svojim životom i svim situacijama koje joj on donosi.

Ovo ste mogli da dobijete i do sada.

Ali zamislite još i ovo…

Vaš VIP savetnik iz sesija postao je i vaš saveznik za svakodnevne životne borbe. Stoji vam na raspolaganju kad god se suočite sa nekim problemom ili nedoumicom, bilo da je ona vezana za vaš poslovni ili lični život. Svog savetnika možete da „prizovete“, baš kao duha iz čarobne lampe, kad god vam je potreban. I dobićete od njega dragocen savet, ohrabrenje, podršku, hipno ili energo tretman ili bilo šta drugo što vam je u tom trenutku najpotrebnije.

Imam za vas sjajnu vest. ODLUČILA DA OVAJ VAŠ SAN PRETVORIM U STVARNOST.

Šta odlučujete vi?

Da li birate da imate život kakav ste oduvek želeli? Život u kojem će vaše unutrašnje bogatstvo – mir, radost, bolji odnos sa sobom i drugima – nadmašiti bilo koje spoljašnje, materijalno bogatstvo?

Opustite se. Od vas se očekuje mnogo manje nego što mislite! U stvari, vi već mnogo toga radite kako treba. Samo ćemo tu i tamo ponešto promeniti, isceliti, dodati… Osim toga, u ovom sjajnom poduhvatu imate svog VIP savetnika, pouzdanog, iskusnog saveznika sa više od 20.000 sati rada sa ljudima. I ne brinite… Kuda god da ste se u ovom trenutku uputili, NEĆU VAM DOZVOLITI DA NE USPETE.

A sada da budemo malo formalni…

Šta ova priča podrazumava?

Pre svega, međusobno poštovanje i poverenje i obostrano potpisan etički kodeks čuvanja profesionalne tajne

6 sati VIP sesija mesečno, najčešće jedna 90-minutna VIP sesija nedeljno (koju čini kombinacija METODA BRZE PROMENE, hipnoterapije, energoterapije i još po nečega… pogledajte detaljnije o VIP sesijama>>> )

Komunikacija sa VIP savetnikom kada god vam je to potrebno. Na vaše poruke dobijate odgovor u najkraćem mogućem roku (osim vikendom kada vam odgovor stiže najkasnije do ponedeljka, jer je i vašem ličnom savetniku potrebno vreme za punjenje baterija da bi bio bolji i vama i sebi).

Vanredni 30-minutni hipno ili energetski tretman ili bilo koja druga vrsta pomoći (1 x mesečno)

Dozvolite da napravimo poseban VIP program, potpuno prilagođen vašim željama i potrebama!

Kao i uvek, imate potpunu slobodu da izaberete mnoge druge mogućnosti:

– Pojedinačne VIP sesije (pogledajte detaljnije>>>)

– Povremeno 3-časovno ili celodnevno „generalno čišćenje“ (online, u Valensiji, Beogradu ili drugom mestu po dogovoru)

– VIP intenziv u trajanju od 2 do 7 dana (online, u Valensiji, Beogradu ili drugom mestu po dogovoru) posle kojeg ćete se osećati preporođeno, rasterećeno… I motivisano da što pre preduzmete nove korake u pravcu svojih poslovnih i ličnih ciljeva

– ili bilo koju drugu mogućnost koja više odgovara vašim trenutnim željama i potrebama

ZA SVA PITANJA I PRIJAVE, PIŠITE NA: oliveraptica@gmail.com