Metod brze promene

Ostvari svoje snove! Sada.

Zašto je ultracoaching METOD BRZE PROMENE?

Šta je ono što nas uspori na bilo kom putu, pa i na putu ličnog napretka? Neka prepreka, zar ne?…

Ultracoaching je METOD BRZE PROMENE jer poseduje moćne tehnike za brzo i efikasno uklanjanje dubokih unutrašnjih prepreka pred kojima je standardni coaching često nemoćan.

Life coaching pomaže osobama da napreduju, a ultracoaching ovaj napredak čini lakšim i bržim.

Šta ULTRACOACHING može što LIFE COACHING ne može?

Zamislite da je vaš um vozilo. Ako dobro njime upravljate, može da vas doveze do željenog cilja. Da bi vam pomogao da stignete do tog cilja, LIFE COACHING vam daje mapu (strategiju), gorivo (motivaciju), poneku alatku za uklanjanje manjih prepreka na putu, pa čak izvrši i neku popravku na vašem vozilu.

Ali šta se dešava kada vaše vozilo ima neki ozbiljniji kvar? (A imamo ih svi.) Ili se na putu ispreči neka veća prepreka za koju life coaching nema odgovarajućih alatki? Tu stupa na snagu ULTRACOACHING.

Zašto je ULTRACOACHING više od LIFE COACHING-a?

Life coach tj trener životnih veština fokusira se na ciljeve i strategije njihovog ostvarenja. Na putu do cilja, klijent uz pomoć svog trenera napreduje, uklanja neke prepreke, ponekad razvije i neku životnu veštinu ili poželjnu osobinu koju do tada nije imao.

Ali šta se dešava sa onim dubljim, ozbiljnijim preprekama koje osobu ne samo da usporavaju već ponekad i potpuno zakoče na putu ličnog napretka?

Ovo je najvažniji razlog zbog kojeg sa punim pravom i ponosom kažemo da je ultracoaching – METOD BRZE PROMENE – mnogo više od standardnog life coachinga. Tajna njegove brzine i efikasnosti se krije u spoju life coachinga i moćnih psihoterapeutskih alatki. One ne samo da omogućavaju uklanjanje dubljih, ozbiljnijih unutrašnjih prepreka, već zauvek menjaju klijenta. Čine ga kvalitetnijom osobom koja je iz dana u dan sve bolje sa samom sobom ali i sa svojim okruženjem.

Da li ultracoaching na još neki način ubrzava napredak klijenta?

Pored standardnog life coachinga i psihoterapeutskih alatki, terapeut brze promene koristi još jedno moćno sredstvo, a to je PERSONALIZOVANA EDUKACIJA. Personalizovana edukacija je specifičan oblik savetovanja tj ad hoc edukacije kojom se klijent oprema upravo onim znanjima i veštinama koji su njegovom tipu ličnosti i njegovoj životnoj situaciji najpotrebniji.

ZA SVA PITANJA I PRIJAVE ZA OBUKU I SESIJE, PIŠITE NA: oliveraptica@gmail.com i arsicnatasa86@gmail.com

Zašto vam treba BRZA PROMENA?

Ako vas nešto boli, da li biste voleli da to traje što duže, ili biste da bol što pre prestane?

Ako imate neki problem, da li biste da ga što pre rešite, ili da vas on muči što više?

Ako imate neki san, da li biste da ga što pre ostvarite ili biste da što više „uživate“ u fazi frustracije?

Ako ste osoba koja donosi zdrave odluke, onda je ultracoaching vaš savršen saveznik na stazi života.

Čarobni štapić kojim će se preko noći sve rešiti ne postoji.  Ali postoji ULTRACOACHING.

POGLEDAJTE KAKO MOŽETE POSTATI TERAPEUT BRZE PROMENE