MEDIJACIJA – PARTNERSKO I PORODIČNO POSREDOVANJE

MEDIJACIJA – Partnersko I porodično posredovanje

Medijacija – povratak bliskosti

Zašto gubimo bliskost i kako možemo da je vratimo?

Iako je nije uvek lako primeniti, formula za očuvanje bliskosti je zapravo vrlo jednostavna: BLISKOST = Kontakt + Razumevanje

Mnogi parovi ili cele porodice imaju problem oslabljenog kontakta i nedovoljnog razumevanja. Samim tim, i bliskost je počela da se gubi. Ako je ovo vaš slučaj, znači da je pravi trenutak da zakažete sesiju MEDIJACIJE.

Iskoristite krizu da učinite svoj odnos još kvalitetnijim!

Tokom medijacije imate priliku da u bezbednom i mirnom okruženju, a uz stručnu pomoć, prevaziđete konflikte, uspostavite novo razumevanje i vratite izgubljenu bliskost. Ukoliko je ljubav u odnosu i dalje prisutna, sa svakom sesijom, ona će biti sve jača, zdravija i oslobođenija nagomilanog besa, ogorčenosti, nerazumevanja, možda čak i želje za osvetom.

Medijacija – pomoć za bezbolan i kvalitetan rastanak

Šta kada je rastanak neminovan?

U slučajevima partnerske (bračne) medijacije, ukoliko je rastanak jedino rešenje, uz stručnu pomoć, kompletiraćete ovaj životni ciklus na najkvalitetniji i najbezbolniji mogući način. A vi to sigurno zaslužujete. Ako ni zbog čega drugog, zbog duševnog mira koji se produbljuje sa svakim kvalitetno dovršenim životnim ciklusom.

ZA SVA PITANJA I PRIJAVE ZA OBUKU I SESIJE, PIŠITE NA: oliveraptica@gmail.com i arsicnatasa86@gmail.com

Imaš neko pitanje, neodumicu?

Budi slobodan/na da kontaktiraš mene ili moju koleginicu Natašu Đorđević.

Viber/Whatsapp

+34 644 50 67 62

+381 69 74 74 04

Prijavi se na newsletter