Olivera- Olja Ptica

je tvorac ultracoaching-a – METODA BRZE PROMENE (pogledajte >>> Metod brze promene) – i autorka većeg broja knjiga primenjene psihologije. Rođena je u Beogradu. Završila je Filološki fakultet i studije kliring-psihoterapije, kao i mnoge druge edukacije iz oblasti ličnog razvoja i umeća komunikacije. Iza nje stoji više od 20 godina profesionalnog iskustva i preko 20.000 sati održanih obuka, motivacionih govora i individualnih sesija. Na razne načine pomaže svima koji žele da unaprede sebe i svoj život… ali i onima koji u pomaganju drugima prepoznaju svoj životni poziv (pogledajte >>> Obuku po metodu brze promene).

Olivera je do sada bila gostujuć predavač na velikom broju škola i fakulteta. Iz njene škole ličnog razvoja GNEZDO svake godine izađe značajan broj profesionalnih sertifikovanih trenera životnih veština i trenera komunikacije.

Svoju pomoć je pružala i pruža na mnogo drugih načina:

– kolumne u ženskom časopisu „Praktika“
– rubrika “Pitajte Oliveru Pticu” u magazinu „Ona“
– javni i motivacioni govori u velikom broju firmi, organizacija i obrazovnih institucija (najdraži održan pitomcima Vojne Akademije u Beogradu)
– predavanja u obrazovnim ustanovama (Gimnazija “Stefan Nemanja”, Fakultet organizacionih nauka, BK univerzitet, Fakultet ekonomskih i političkih nauka, Umetnička škola Đuro Salaj, Škola za dame…)
– predavanja i obuke na raznim manifestacijama (Lady Fair, Festival zdravlja, Sajam kozmetike, Festival Love & Spirit…)
– mnogobrojne volonterske aktivnosti (Centralni zatvor, domovi za decu bez roditelja, Udruženje slabovidih, dece obolele od kancera, humanitarna organizacija „Kolo srpskih sestara“…)
– besplatne sesije socijalno ugroženim kategorijama ljudi sa ozbiljnim životnim problemima …

„Ukoliko u sebi prepoznajete osobu koja želi više od svog života ili kao mog budućeg kolegu, dobrodošli !“ (O.Ptica)

TV gostovanja

U gostovanjima na televiziji, Olivera prica o licnom razvoju, ostvarenju ciljeva, resavanju unutrasnjih i spoljasnjih konflikata.

Štampani i online mediji

U delu “Blog” možete naći odgovore na pitanja iz kolumne časopisa “Ona”

Pozorište

Predstava “Poziv za buđenje” – adaptacija knjige „Svet voli pobednike (i nema vremena za gubitnike)“

Knjige Olivere Ptice

Njen dosadašnji literarni opus čine: “Dnevnik jedne majke” (2003), autobiografsko delo o trudnoći, porođaju i prvim mesecima materinstva, “Dok ne bude kasno” (2004), roman o lavirintima bračnog nasilja, “Ljubavni podvizi Radinke Ilić” (2005), psihološki roman o traganju za ljubavlju i strahu od bliskosti; roman “Svet voli pobednike (i nema vremena za gubitnike)”(2008), koji čitaoca vodi na put ka životnim pobedama… Autorka je i knjige “Recite STOP gojaznosti” (2010)  kao i knjiga “Pronađi svog anđela čuvara (priručnik za srećniji život)” i “Ostvari svoj cilj”.

Knjige Olivere Ptice u pdf formatu možete naručiti putem emaila oliveraptica@gmail.com

ZA SVA PITANJA I PRIJAVE ZA OBUKU I SESIJE, PIŠITE NA: oliveraptica@gmail.com

Ultracoaching – METOD BRZE PROMENE

Objedinjujući dobrobiti life coaching-a,  psihoterapije i personalizovane edukacije, Olivera Ptica je stvorila je ultracoaching metod – METOD BRZE PROMENE. Rezultati objedinjavanja ova tri pristupa u savršeno skladnu celinu su vidljivi već posle prve sesije. Zahvaljujući primeni ultracoaching metoda postižu se daleko brže, ali i korenitije promene u životima bilo koje osobe koja je rešila da svoje poverenje pokloni ovom metodu. (pogledajte detaljnije >>> Metod brze promene)

SESIJE BRZE PROMENE

Tehnike za čišćenje uma od štetnih sadržaja I opremanje korisnim znanjima i veštinama.

VIP SESIJE

VIP sesije se zasnivaju na holističkom pristupu rešavanju problema.

VIP SAVETNIK

Vaš savetnik za srećan i uspešan poslovni i lični život.