MEDITACIJA za jačanje IMUNITETA i zaštitu od štetnih BAKTERIJA i VIRUSA

Pojačajte imunitet, zaštitite se od štetnih bakterija i virusa

Najpre poklonite 3-5 minuta svog vremena jačanju imuniteta. Bivajući u alfa stanju, ne otvarajući oči (možda prvih puta tek malčice da navirite koliko vremena je prošlo), izgovorite u sebi: “Molim Boga (kosmos, univerzum, kosmičku inteligenciju, tvorca…) da mi optimalizuje imunološki sistem.” Potom vizualizirajte kako se svetlost koja već ispunjava vaše telo pojačava i šalje potrebnu energiju za jačanje imuniteta. Budite tokom ovog procesa prisutni u svom telu. Osećajte ga. Kada vam naiđe neka misao, nemojte se protiv nje boriti, samo vratite svoju pažnju na osećaj tela i zamišljajući svetlost koja ga ispunjava i jača njegov imunitet. Na početku, preporučujem da tokom ovog dela meditacije par puta – ne svaki čas! – potvrdite sebi: “Optimalizacija imunološkog sistema u toku.”

MEDITACIJA ZA JAČANJE IMUNITETA I ZAŠTITU OD ŠTETNIH BAKTERIJA I VIRUSA

Potom pređite na drugi deo. Poklonite 3-5 minuta eliminaciji štetnih bakterija i virusa. Bivajući u alfa stanju, ne otvarajući oči (možda prvih puta tek malčice da navirite koliko vremena je prošlo), izgovorite u sebi: “Molim Boga (kosmos, univerzum, kosmičku inteligenciju, tvorca…) da mi eliminiše sve štetne bakterije i viruse.” Potom vizualizirajte kako se svetlost koja već ispunjava vaše telo pojačava i šalje potrebnu energiju za eliminaciju štetnih bakterija i virusa. Budite tokom ovog procesa prisutni u svom telu. Osećajte ga. Kada vam naiđe neka misao, nemojte se protiv nje boriti, samo vratite svoju pažnju na osećaj tela i zamišljajući svetlost koja ga ispunjava i eliminiše sve štetne bakterije i viruse, pa i “koronu”, ako je slučajno ima. Na početku, preporučujem da tokom ovog dela meditacije par puta – ne svaki čas! – potvrdite sebi: “Eliminacija štetnih bakterija i virusa u toku.”

Kako da završite meditaciju?

Kada želite da izađete iz stanja opuštenosti, uvek brojte unapred, recimo od 1 do 10 i osetite kako se polako vraćate u beta stanje, da biste kod broja 10 otvorili oči. (Ne zaboravite, uvek kada ulazite u stanje opuštenosti, brojite unazad, a kada iz njega izlazite, brojite unapred!)

Posebno je preporučljivo raditi ovu meditaciju uveče pred spavanje ili ujutro odmah po buđenju, pošto su tada um i telo već duboko opušteni i maksimalno podložni sugestiji. Najpraktičnije je da to radite sedeći na stolici ili na ivici kreveta u udobnom položaju i ispravljene kičme. Prava kičma omogućava protok kiseonika i energije i olakšava opuštanje.

SREĆNO!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

postani Majstor Komunikacije

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.